FIBARO trainingen

FIBARO Benelux heeft een samenwerkingsverband met lokale partners en TnCP om trainingen installateurs en vakmensen die meer willen weten over smart home oplossingen en het FIBARO Systeem. Trainingen voor retailers en verkopers kunnen op aanvraag verzorgd worden door FIBARO Benelux, u kunt hiervoor contact opnemen via het aanvraag formulier.

Er zijn 3 type FIBARO trainingen. Hieronder vindt u meer informatie over de 3 trainingen en de trainingsdata:

Over de Introductie training

Over de training:

Deze trainingen worden verzorgd door verschillende FIBARO service centra

Door deel te nemen aan de FIBARO introductie training kunt u kennis op doen over smart home oplossingen en het FIBARO Systeem.

Deelname aan de training biedt u:

  • Een interactieve training door een FIBARO expert;
  • Toegang tot geavanceerde training- en video materiaal;
  • Marketing- en verkoopondersteuning;
  • Officiële titel als gecertificeerd FIBARO Installateur.
  • B2B support.

Gecertificeerd FIBARO installateur

Volg de training en word gecertificeerd FIBARO installateur! Na afloop van de training en voltooiing van het online examen wordt u beloond met een exclusief en officieel “FIBARO System Installer” certificaat en marketing pakket. Het certificaat bevestigt dat u in beschikt over:

  • Kennis over de elementen van het FIBARO Systeem;
  • Ontwerp en implementatie van het FIBARO Systeem;
  • Kennis over het draadloze Z-Wave netwerk;
  • Het integreren met oplossingen van derden.

Trainingskosten: €99,-*

Certificeringskosten: €49,-

*Neem contact op met FIBARO Benelux voor de trainingsvoorwaarden.

Over de Basis training

Over de training:

Deze training wordt verzorgd door onze externe trainings partner TNCP

Op basis van ‘hands-on’ opdrachten leert u praktijkgericht een FIBARO systeem opzetten. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van functionele trainingsopstellingen, zodat u zelf met de FIBARO oplossingen aan de slag gaat en ervaring op kan doen.

Na de cursus FIBARO Basis kunt u een volledig FIBARO systeem in een woning installeren en configureren. U weet welke functionaliteiten FIBARO te bieden heeft en hoe u dit kan toepassen.

Deelname aan de training biedt u:

De basis training voorziet u van basis installatie en configuratiekennis van het FIBARO automatiseringssysteem. FIBARO is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren van de woon- en werkomgeving. De toepassingsmogelijkheden van dit systeem zijn ontzettend breed. De integratie van producten met andere merken/oplossingen zorgen voor een groot gebruikersgemak. Door de goede mogelijkheden en laagdrempeligheid van het systeem, wint FIBARO sterk terrein in de wereld van domotica. Door het gebruik van het FIBARO systeem zorg je voor een veiliger, energiezuiniger en comfortabeler leven van je klanten.

Kosten €350,- (excl. BTW)

Over de Advanced training

Over de training:

Deze training wordt verzorgd door onze externe trainings partner TNCP

Op basis van ‘hands-on’ opdrachten leert u praktijkgericht het FIBARO Systeem breed in te zetten en te integreren volgens de wensen van uw klant, zowel met eigen FIBARO producten als niet-FIBARO componenten. Hiervoor wordt gebruik van functionele trainingsopstellingen (met Home Center Lite én Home Center 2), zodat u zelf met de FIBARO oplossingen aan de slag gaat en onder begeleiding hands-on ervaring op kan doen.

Na de FIBARO Advanced Training kunt u de uitgebreide mogelijkheden van het FIBARO Smart Home systeem inzetten om de woonbeleving van uw klant nog verder te verhogen. U weet welke extra functionaliteiten FIBARO, eventueel in combinatie met niet-FIBARO producten, te bieden heeft en hoe u dit kan toepassen.

Deelname aan de training biedt u:

De FIBARO Advanced Training is voor installateurs en vakmensen die al enige ervaring hebben met FIBARO en zich verder willen bekwamen in de uitgebreide mogelijkheden die het FIBARO Smart Home platform te bieden heeft. Voor deelname aan de FIBARO Advanced Training is een FIBARO Basis Training certificaat vereist. Hiermee wordt geborgd dat er voldoende FIBARO Smart Home kennis aanwezig is om de FIBARO Advanced Training optimaal te doorlopen. Mocht u reeds veel ervaringen hebben opgedaan met FIBARO Smart Home oplossingen dan is het mogelijk om op aanbeveling van FIBARO Benelux toch deel te nemen zonder het vereiste Basis certificaat.

Kosten €350,- (excl. BTW)

Trainingsdata

FIBARO Introductie training

Woensdag 12 juni 2019

Locatie: Enter

FIBARO Introductie training

Woensdag 19 juni 2019

Locatie: Rotterdam

FIBARO Introductie training

Zaterdag 27 juli 2019

Locatie: Oss

FIBARO Introductie training

Woensdag 26 juni 2019

Locatie: Den Helder

FIBARO Basis training

Datum nog niet bekend

Locatie: Nuenen

FIBARO Advanced training

Datum nog niet bekend

Locatie: Nuenen

Geen geschikte trainingsdatum in uw regio gevonden?

De nieuwe trainingsdata worden op 20 mei 2019 online gepubliceerd.

Wilt u liever op de hoogte gehouden worden?