Over FIBARO Benelux

Na een korte verkenningsperiode in de Smart Home markt is JDK Benelux in 2015 opgericht als nieuwe entiteit om zich hiermee volledig toe te kunnen spitsen op de promotie en distributie van het merk FIBARO. De toewijding en passie van ons team en de synergie met FIBARO hebben er toe geleid dat JDK hierin is uitgegroeid tot de officiële vertegenwoordiger van het merk in de Benelux.

Waar direct wordt samen gewerkt met het team in Polen en lokaal de distributie, marketing, trainingen, technische ondersteuning en garantieafwikkelingen voor onze B2B partners worden geregeld, heeft JDK nog altijd zijn eigen identiteit en kan hierdoor flexibel en op eigen titel snel schakelen om individuele proposities mogelijk te maken.

Voor de distributie van haar producten maakt JDK gebruik van een selectief distributiemodel waarin wordt samengewerkt met geautoriseerde partners. JDK bedient hiermee verschillende klantgroepen waaronder project partners, installateurs en het on- en offline retailkanaal. JDK werkt hierin samen met verschillende distributie partners om alle kanalen maximaal te kunnen faciliteren.

Over FIBARO – Home intelligence
Het FIBARO systeem is de meest geavanceerde betaalbare oplossing om je huis te automatiseren. De modulair uitbreidbare totaaloplossing in combinatie met de open infrastructuur, waardoor producten van andere fabrikanten kunnen worden geïntegreerd, maakt FIBARO als systeem of onderdeel hiervan onmisbaar in de hedendaagse slimme woning. Het merk FIBARO is in 2010 opgericht in Polen met eigen fabricage in de EU. Het unieke design en de hoogstaande kwaliteit hebben er voor gezorgd dat de producten van FIBARO wereldwijd worden geadopteerd door gebruikers en business partners zoals Apple en Google. Tevens worden de producten van FIBARO gebruikt als onderdeel van slimme oplossingen van verschillende Telco en Utility partners waaronder AT&T, Vodafone, Eneco, Engie etc. Het kantoor en de showroom van FIBARO Benelux is gevestigd in Rotterdam.