FIBARO verkooppunten

Hier vindt u FIBARO verkooppunten bij u in de buurt.

Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen en er zeker van te zijn dat u goed werkende producten met bijpassende service aanschaft, verkopen wij FIBARO uitsluitend via een selectief netwerk van geautoriseerde verkooppunten en installateurs. FIBARO heeft een uitgebreid en deskundig netwerk van premium resellers en installateurs die beschikbaar zijn om u te helpen.

Premium resellers en installateurs kunnen u helpen met:

  • Advies over het FIBARO Systeem;
  • Advies over oplossingen met FIBARO;
  • Installatie- en configuratie service;
  • Brede integratiemogelijkheden;
  • Geavanceerde ondersteuning;
  • Onderhoud en beheer op afstand.

Doorzoek de store locator om een FIBARO premium reseller of installateur bij u in de regio te vinden.

Koop online

U kunt de FIBARO producten online kopen via één van onze retail verkooppunten.

Let op: Wij willen u attenderen op de disclaimer “Online kopen van FIBARO producten”, deze vindt u aan de onderkant van de pagina. Op producten die aangeschaft zijn via een ongeautoriseerde verkoper heeft u geen recht op lokale ondersteuning en garantie afwikkeling.

HomeKit & Z-Wave

HomeKit

HomeKit

HomeKit & Z-Wave

HomeKit & Z-Wave

Z-Wave

Z-Wave

Z-Wave

Z-Wave

HomeKit & Z-Wave

HomeKit & Z-Wave

HomeKit & Z-Wave

Z-Wave

HomeKit & Z-Wave

HomeKit & Z-Wave

HomeKit & Z-Wave

HomeKit & Z-Wave

HomeKit

HomeKit & Z-Wave

HomeKit & Z-Wave

Kopen van FIBARO producten

Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen – en er zeker van te zijn dat u goed werkende producten met bijpassende service aanschaft – verkoopt FIBARO Benelux uitsluitend via een selectief netwerk van geautoriseerde resellers en installateurs. Als u FIBARO producten liever online koopt, heeft FIBARO Benelux zorgvuldig een aantal premium retail- en online partners voor u geselecteerd. Dit zijn geautoriseerde verkooppunten die aan hoge servicestandaarden voldoen.

Let op: FIBARO producten die verkocht worden via ongeautoriseerde verkooppunten hebben geen garantie via FIBARO Benelux. Veelal betreffen dit producten die niet zijn voorzien van de laatste firmware, of het betreft een imitatie, gebruikt of refurbished product. Indien het verkooppunt niet op deze website benoemd is, neem dan volledigheidshalve contact met ons op.

Bij FIBARO staat het belang van kwaliteit, advies en service voorop. Wij raden u ten zeerste aan om alleen bij geautoriseerde FIBARO partners te kopen. Hierdoor bent u zeker van de lokale garantie afwikkeling.

 

Inschrijven nieuwsbrief FIBARO Benelux