Verschil tussen FIBARO PRO producten en andere slimme apparaten

De FIBARO PRO producten brengen een aantal voordelen met zich mee ten opzichte van andere slimme apparaten. Op deze pagina leggen we je graag de verschillen uit.

Professionele producten voor iedere slimme oplossing

Door de jarenlange ervaring en feedback van onze geavanceerde gebruikers is het systeem continue verbeterd door onze ervaren engineers. Hierdoor heeft FIBARO de meest uitgebreide configuratiemogelijkheden in combinatie met intuïtieve gebruikerservaring.

Ontworpen voor een groeiend slim huis

Het FIBARO systeem groeit mee met je wensen en is uitermate geschikt om stapsgewijs een volledig slimme woning te creëren. Dankzij regelmatige software updates wordt het systeem steeds slimmer en groeit de compatibiliteit met nieuwe slimme apparaten.

Een draadloos systeem zonder gebruikskosten

De installatie blijft operationeel zonder internetverbinding. Het systeem verbindt met het lokale netwerk, het internet en maakt gebruik van bi-directionele mesh technologie. FIBARO kent geen verborgen maandelijkse kosten om gebruik te maken van de systeemfuncties zoals periodieke updates, toegang op afstand en back-ups.

Oneindige mogelijkheden

FIBARO is een zeer veelzijdig systeem voor de centrale automatisering van appartementen en woningen. Dankzij de uitgebreide configuratie- en automatiseringsmogelijkheden is FIBARO eenvoudig aan te passen naar je persoonlijke levensstijl.

Centrale automatisering met andere merken

FIBARO is blijvend compatible met alle Z-Wave apparaten van meer dan 700 fabrikanten en slimme apparaten van andere merken. De integraties zijn op te nemen in de centrale automatisering. Bovendien werkt het FIBARO systeem met vrijwel iedere populaire spraakassistent.

Perfect ontworpen

De hoogwaardige uitstraling passen perfect in elk interieur. De producten hebben een uitstekende bouwkwaliteit en een modern ontwerp.

Werkt met professionele technologie

De FIBARO PRO producten werken met de FIBARO Home Centers op basis van het Z-Wave protocol. De producten maken standaard een Z-Wave mesh netwerk en kunnen via een Home Center altijd voorzien worden van Over-The-Air updates. Naast de compatibiliteit met het FIBARO PRO smart home systeem werken de producten ook met andere populaire hubs zoals Homey, Homey Bridge, Thinka ZWave hub for HomeKit en SmartThings.

Hoogwaardige slimme producten met 3 jaar garantie

FIBARO wordt volledig binnen de EU ontwikkeld, geproduceerd en vertegenwoordigd. Bovendien ontvang je 3 jaar garantie bij de aanschaf van je de FIBARO producten bij JDK Benelux. Daarnaast geven wij als geautoriseerd Pro verkooppunt exclusieve services zoals de lokale technische ondersteuning en express garantie service. Bekijk voor meer informatie over het 3 jaar garantie plan, Extended Care.

Lang plezier van je slimme producten

De FIBARO PRO producten zijn ontworpen voor vrijwel iedere smart home oplossing. Dankzij FIBARO heb je met professionele producten jarenlang plezier van je smart home. De apparaten hebben een prachtige uitstraling, perfecte prijs-/kwaliteitverhouding, zijn gebruiksvriendelijk in het dagelijks leven, hebben geen extra gebruikskosten, zijn uitgebreid te configureren en breed compatibel met andere.

Aan de slag als installateur met FIBARO
Wil je als professional aan de slag met FIBARO? JDK Benelux levert een breed assortiment aan FIBARO producten. Je kan rechtstreeks contact met ons opnemen voor technische ondersteuning. Alle producten worden geleverd uit voorraad.

Interesse? Profiteer van de vele voordelen en word smart home partner!