Slim automatiseren met het FIBARO PRO smart home systeem

FIBARO biedt meer dan alleen slimme producten, het is een krachtig en gebruiksvriendelijk smart home systeem. De slimme modules, sensoren en home centers veranderen voorgoed de manier hoe je slimme apparaten gebruikt. Beheer je apparaten met de intuïtieve webinterface met uitgebreide configuratie mogelijkheden. Stel automatische scènes, profielen en panelen in die afgestemd op jouw levensstijl en nog veel meer.

De FIBARO Home Center 3 en FIBARO Home Center 3 Lite zijn de basis van het FIBARO smart home systeem en beheren de communicatie tussen alle apparaten binnen het Z-Wave netwerk. Bediening van alle apparaten gaat via de app, schakelaar of spraakassistent. FIBARO heeft twee hubs voor verschillende type gebruikers. Bekijk de sectie waar te beginnen met FIBARO voor de keuze voor de juiste hub.

De FIBARO Home Centers:

  • Home Center 3 – De meest geavanceerde en krachtige smart home hub die gebruik maakt van de laatste draadloze technologie.
  • Home Center 3 Lite – de perfecte hub voor lichtere gebruikers om een laagdrempelige start te maken met smart home.
Mobiele App

De App geeft de beste gebruikerservaring en bedieningsgemak voor smart home management. Het intuïtieve dashboard van de mobiele app is ontwikkeld om de apparaten die u op dat moment nodig heeft, direct weer te geven en te bedienen. U kunt het FIBARO smart home systeem overal ter wereld beheren met uw favoriete mobiele apparaten, zonder maandelijkse kosten. Door middel van de app weet u altijd wat er in uw huis gebeurt en kunt u in geval van verdachte of onverwachte situaties onmiddellijk reageren om alles onder controle houden. De app is beschikbaar voor mobiel en tablet en werkt met Android & iOS.

Spraakassistenten

Beheer het FIBARO smart home eenvoudig met uw stem. Het FIBARO smart home systeem werkt samen met verschillende spraakassistenten. Hierdoor kunnen apparaten gebruiksvriendelijk worden bediend vanuit één centrale bedieningsplek en wordt uw huis omgetoverd tot een comfortabele en veilige omgeving. Kies uw gewenste spraakassistent om verlichting, jaloezieën, gordijnen, camera’s, sensoren, scènes en vele andere elementen te bedienen zonder enige moeite te doen. Je hoeft niet naar de schakelaars te lopen of de afstandsbediening te pakken, een spraakcommando is voldoende. FIBARO werkt met Google Assistant, Amazon Alexa en Siri Shortcuts. .

Techniek

Het FIBARO PRO smart home systeem werkt onafhankelijk van het internet. De producten maken gebruik van het professionele Z-Wave protocol en opereert op de 868 MHz frequentie. In tegenstelling tot de meeste andere draadloze technologieën die gebruikt worden voor slimme apparaten, is het een groot voordeel van Z-Wave dat de producten altijd onderling via het mesh netwerk communiceren. Een Z-Wave mesh netwerk kan communicatie omleiden als een verbinding wegvalt. Elk netgevoed apparaat is een versterker in het Z-Wave netwerk. Door intelligente Z-Wave functies is het batterij verbruik zeer laag. De FIBARO PRO producten ondergaan certificeringsproces die de onderlinge compatibiliteit, beveiliging en het bereik garandeert.