FIBARO onthult vier nieuwe producten in Las Vegas

FIBARO is opnieuw aanwezig op ’s werelds grootste technologiebeurs met een aantal productlanceringen. Twee producten zijn bekroond met de CES Innovation Awards, waaronder de innovatieve Smart Implant en de vernieuwde smartphone app voor het FIBARO Smart Home systeem, genaamd FIBARO Home Center.

Op ’s werelds grootste technologiebeurs, de CES 2019, zijn veel internationale merken aanwezig om hun unieke producten en verbazingwekkende technologieën te laten zien. De meest innovatieve producten worden bekroond met de titel: “CES Innovation Awards Honoree”. Dit jaar hebben de Smart Implant en FIBARO Home Center app deze titel verdiend.

“De Smart Implant en Home Center app zijn de nieuwste producten die in Polen ontwikkeld zijn met wereldwijde erkenning. Ons doel is om constant te vernieuwen en onbekend terrein te verkennen binnen de smart home markt. De toekenning van twee CES Innovation Awards is hier het bewijs van.”

– Aldus Krzysztof Banasiak, FIBARO board member.

FIBARO Smart Implant is een apparaat waarmee elk apparaat als slim element geïntegreerd kan worden binnen het FIBARO Smart Home systeem. Een klassieke draaitafel, versterker, ouderwets koffiezetapparaat en andere retro apparatuur kunnen bediend worden via uw mobiele app. Het enige wat nodig is, is het toevoegen van de Smart Implant. In september was de Smart Implant op de IFA in Berlijn al te bezichtigen.

FIBARO Home Center is de nieuwe mobiele app voor het FIBARO Smart Home systeem. De grootste voordelen van de vernieuwde app is de overzichtelijke interface en het gebruiksgemak van de app. Daarnaast is de app uitgerust met machine learning, dit zorgt voor ongekende mogelijkheden voor FIBARO systeem gebruikers. Gebruikers hebben de toegang tot een slimme assistant die hun dagelijks gedrag en gewoontes leert kennen en vervolgens specifieke acties voorstelt met betrekking tot haar slimme apparaten op basis van haar behoeften en leef gewoonten.

FIBARO Walli is een nieuwe en complete schakelaarprogramma die zorgt voor de verbinding tussen slimme en klassieke apparaten in elk gewoon huis verandert in een slim huis. Het portfolio omvat een volledig assortiment apparaten waarmee de gebruikers de visuele consistentie en esthetisch design in huis kan behouden. Met Walli kunnen gebruikers dagelijks besparen door het verminderen van elektriciteitsverbruik, geautomatiseerde verlichting en slimme uitschakeling van standby apparaten. De gloednieuwe productlijn bestaande uit schakelaars en stekkerdozen zijn een perfecte oplossing voor bouw- en vastgoed ontwikkelaars.

FIBARO Rainbow Controller van FIBARO is een apparaat dat beschikbaar is als set (inclusief twee meter LED Strip, controller en voedingsadapter) en als losse controller voor Apple HomeKit. Met de Rainbow Controller kunt u lichtinsiteit, kleur en warmteschaal van verlichting bedienen. Eén van de beste fucties zijn de licht animaties die je kan gebruiken. Het product is gericht op Apple gebruikers en ondersteunt zowel iOS en MacOS.

Met een stand van meer dan 70m2 heeft FIBARO een echte huissituatie nagebootst. Verdeeld in kamers vol kenmerken van een slimme woning.

Bezoekers van CES 2019 vinden FIBARO in de Sands Expo, Hall AD, niveau 2 en standnummer 40540.