Garantie en reparatie formulier

De fabrieksgarantie op FIBARO producten is 2 jaar na aankoopdatum en verloopt via het verkoopkanaal, in uitzonderlijke gevallen kunt u een garantie aanvraag rechtstreeks bij FIBARO Benelux indienen via dit formulier.

Garantie aanvragen en reparaties
FIBARO Benelux behandelt een garantie aanvraag alleen indien het een aankoop betreft bij een officieel verkooppunt binnen de geldende garantie periode van 2 jaar na aankoopdatum en waar het niet mogelijk is om deze rechtstreeks in te dienen. Uw product dient onbeschadigd te zijn en het defect niet door eigen toedoen te zijn veroorzaakt, bekijk hier de garantievoorwaarden.

U dient het service formulier in te vullen en tevens in het bezit te zijn van de aankoopnota. De aankoopnota en het service formulier dient u als bijlage toe te voegen. U kunt het service formulier hier downloaden.

Na het invullen van onderstaand formulier zullen wij uw aanvraag beoordelen en contact met u opnemen.

Garantie uitzonderingen
Indien u een defect product heeft welke niet is aangekocht bij een officieel verkooppunt, een verlopen garantie termijn heeft of niet in het bezit bent van de aankoopnota dan kunt u via FIBARO Benelux alleen gebruik maken van de out of warranty procedure.

Let op dat er voor elk in te sturen product een aankoopnota met geldige garantietermijn moet worden ge-upload, anders kunnen wij uw garantieaanvraag niet in behandeling nemen.

Bestandsformaat: jpeg, jpg, png of PDF
Bestandsformaat: jpeg, jpg, png of PDF
Ik heb geen aankoopbewijs