Out of warranty procedure


Totaal: € -


Indien de garantietermijn van uw product is verlopen, u geen aankoopnota heeft of een product heeft aangeschaft via een ongeautoriseerd verkooppunt kan FIBARO Benelux de fabrieksgarantie niet kosteloos lokaal voor u afwikkelen.

FIBARO Benelux heeft wel een coulance regeling waarbij u tegen betaling van een service bedrag uw defecte product kunt omwisselen voor een goed werkend product met 6 maanden garantie.

Het service bedrag voor losse FIBARO componenten betreft €29,95 incl. retour verzendkosten en dient bij de aanvraag direct voldaan te worden, hierna kunt u het product opsturen. De servicekosten voor een buiten garantie Home Center zijn afhankelijk van de reparatiekosten en op aanvraag via: service@fibarobenelux.com

Uw product dient onbeschadigd te zijn en het defect niet door eigen toedoen te zijn veroorzaakt, bekijk hier de garantievoorwaarden.

FIBARO Benelux behoudt zich het recht voor om een service aanvraag af te wijzen. In het geval van een afwijzing zal FIBARO Benelux €10,- onderzoek en retourverzendkosten in rekening brengen. Neem bij twijfel eerst contact met ons op.

Als u gebruik wilt maken van deze service kunt u het formulier hiernaast invullen en na betaling uw product opsturen naar:

FIBARO Benelux
Kiotoweg 119
3047 BG Rotterdam
NEDERLAND

Sluit uw bewijs van betaling bij en zorg ervoor dat uw pakket is voorzien van afzendgegevens en een traceerbare verzending heeft, FIBARO Benelux is niet aansprakelijk voor niet correct bezorgde pakketen.

Pakketten zonder duidelijke afzendgegevens of bewijs van betaling zal FIBARO Benelux niet in behandeling nemen.